ENGLISH IN ACTION!

MATERIALE DHE PLANPROGRAM NGA ANGLIA EXAMINATIONS

PROFESORË NDËRKOMBËTAR

ҪERTIFIKIM NDËRKOMBËTAR I GJUHËS ANGLEZE

PROGRAMET

TË ARRITURAT

Prindër dhe fëmijë të kënaqur
vende të botës
qytete të Kosovës
të certifikuar nga Anglia në botë

ARTIKUJT E FUNDIT NGA BLOGU

09
May
Shkolla Verore në Holandë 2018

Anglia Academy Kosovo edhe këtë vit sjell Shkollën më interesante Verore në njërin nga vendet më të bukura të Evropës, në Holandë. Shkolla Verore në AMSTERDAM do të mbahet nga 19-25 Gusht dhe do të mbledh fëmijë mga shumë vende të Evropës dhe më gjerë duke përfshirë Belgjikën, Kinën, Holandën, Slloveninë dhe më shumë. Shkolla […]

Posted in: Uncategorized,
21
Feb
Anglia Examinations organizon Sesion Informues në Universitetin e Gjakovës!

Të hënën me datë 26 Shkurt 2018 në ora 14.00 Anglia Examinatons në bashkëpunim me Zyrën për Bashkëpunim Ndërkombëtar në kuadër të Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” organizon Sesion Informues mbi mundësitë e Certifikimit Ndërkombëtar të Gjuhës Angleze për studime jashtë vendit. Anglia Examinations ofron Certifikim Ndërkombëtar të Gjuhës Angleze në nivelet A1, A2, B1, B2, […]

Posted in: Uncategorized,
21
Feb
Anglia Examinations organizon Sesion Informues në Universitetin e Pejës!

Të hënën me datë 26 Shkurt 2018 në ora 11.00 Anglia Examinatons në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim të Karrierës organizon Sesion Informues mbi mundësitë e Certifikimit Ndërkombëtar të Gjuhës Angleze pvr studime jashtë vendit. Anglia Examinations ofron Certifikim Ndërkombëtar të Gjuhës Angleze në nivelet A1, A2, B1, B2, C1, dhe C2 për të gjithë […]

Posted in: Uncategorized,

DO TË MËSOSH

BËHUNI PJESË E PROGRAMIT NUMËR 1 NË KOSOVË PËR MËSIM TË GJUHËS ANGLEZE!

REGJISTROHU TANI PËR MË SHUMË INFORMATA!