All instructors

RYAN MARSHALL

Përshëndetje unë jam Ryan. Unë jam Amerikan por jetoj në Europë që nga viti 2012. Jetesa në një zonë afër Boston, ka bërë që sportet të jenë shumë të rëndësishme për mua dhe unë jam një fans i madh i skuadrave të mija. Më pëlqen udhëtimi në shtete të ndryshme dhe të mësoj për kulturat […]

ROHUN GUPTA

Përshëndetje unë jam Rohun. Unë kam lindur në Europë por familja ime është me prejardhje nga India. Me pëlqen të punojë me fëmijë dhe të rinjë dhe kam punuar si mësimdhënës i Gjuhës Angleze më parë në Azinë Lindore, në Azi të Mesme po ashtu edhe në Europën Jugore. E kam vizituar Europen Jug-Lindore më […]

KATHRYN MCANULTY

Jam e diplomuar ne Universitetin e Torontos ku kam studiuar artin dhe historinë e artit. Pas përfundimit të universitetit kam filluar të udhëtojë rreth Europës. Gjatë kësaj kohe kam studiuar në Londër, Angli dhe Granollers, Spanjë dhe e kam përfunduar certifikimin CELTA. Edhe pse e dashuroj Kanadën, unë ndihem sikur vendi im është në Europë.