Anglia Summer School 2019

A JENI GATI TË PËRJETONI AVENTURËN MË TË BUKUR KËTË VERË?

Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Për 14 vite me rradhë kemi transformuar jetën e mbi 5500 fëmijëve përmes Shkolla Verore në Kosovë dhe jashtë vendit!

Për fëmijë 5-17 vjec!

Anglia Summer School është programi më atraktivë veror në Kosove për fëmijë të moshave 5-17 vjec nga Anglia Academy. Qëllimi i #AngliaSummerSchool është gjuha angleze permes aktiviteteve praktike dhe ne levizje.

Çka përfshihet brenda një edicioni të Anglia Summer School?

 • Program tërë-ditorë (9.00 – 16.00)
 • Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me Profesorë Ndërkombëtar
 • Eksperimente shkencore praktike;
 • Klasa te Gatimit;
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Kayak;
 • KAMPING – Mbijetesa në natyrë;
 • Klasë profesionale e notit;
 • Drekë të shëndetshme, Mëngjes i lehtë dhe pije gjatë drekës në shkollë;
 • Maica, qanta dhe të gjitha materialet shkollore;

Certifikata ndërkombëtare nga Anglia Network Europe

Apliko për Anglia Summer School 2019 në qytetin tënd:

PRISHTINA 1 – 1-5 Korrik 2019
PRIZREN – 8-12 Korrik 2019
GJILANI – 15-19 Korrik 2019
PEJA – 22-26 Korrik 2019
PRISHTINA 2 – 29 Korrik – 2 Gusht 2019
FERIZAJ – 29 Korrik – 2 Gusht 2019
MITROVICA – 5-9 Gusht 2019
GJAKOVA – 12-16 Gusht 2019
Summer Camp ne villat ne Germi – 19-23 Gusht

Për femijë nga e gjithë Kosova! 10-17 vjec!

19-23 Gusht 2019

 • 5 ditë vendosje/kamping në villat në Parkun e Germisë;
 • Mengjesi, dreka dhe darka
 • Mbijetesa në natyrë
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Lojra në natyrë
 • Shigjetari
 • Histori rreth zjarrit në mbrëmje
 • BBQ

RYAN MARSHALL

Përshëndetje unë jam Ryan. Unë jam Amerikan por jetoj në Europë që nga viti 2012. Jetesa në një zonë afër Boston, ka bërë që sportet të jenë shumë të rëndësishme për mua dhe unë jam një fans i madh i skuadrave të mija. Më pëlqen udhëtimi në shtete të ndryshme dhe të mësoj për kulturat […]

ROHUN GUPTA

Përshëndetje unë jam Rohun. Unë kam lindur në Europë por familja ime është me prejardhje nga India. Me pëlqen të punojë me fëmijë dhe të rinjë dhe kam punuar si mësimdhënës i Gjuhës Angleze më parë në Azinë Lindore, në Azi të Mesme po ashtu edhe në Europën Jugore. E kam vizituar Europen Jug-Lindore më […]

KATHRYN MCANULTY

Jam e diplomuar ne Universitetin e Torontos ku kam studiuar artin dhe historinë e artit. Pas përfundimit të universitetit kam filluar të udhëtojë rreth Europës. Gjatë kësaj kohe kam studiuar në Londër, Angli dhe Granollers, Spanjë dhe e kam përfunduar certifikimin CELTA. Edhe pse e dashuroj Kanadën, unë ndihem sikur vendi im është në Europë.

Shpenzimet për Shkollën Verore në qytetin tuaj perfshijnë shumën prej 89euro për një javë!
*69euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

Shpenzimet për Kampin Veror ne Villat në Gërmi përfshijnë shumën prej 129euro.
*109euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

*10% Zbritje për dy apo më shumë fëmijë nga një familje!

Vërejtje: Zbritja 10% nuk aplikohet në cmimet e zbritura për ish-pjesëmarrësitë!
Transporti organizohet vetëm në qytetin e Prishtinës. Shpenzimet për transport jane 10€.