Anglia Summer School 2020

A JENI GATI TË PËRJETONI AVENTURËN MË TË BUKUR KËTË VERË?

Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Për 15 vite me rradhë kemi transformuar jetën e mbi 6500 fëmijëve përmes Shkollave Verore në Kosovë dhe jashtë vendit!

 

 • 7 Qytete të Kosovës
 • Për fëmijë 5-17 vjeҫ
0
Programi veror më i pëlqyer nga prindërit dhe fëmijët në Kosovë
0
vite përvojë
0
Fëmijë pjesëmarrës

Çka përfshihet brenda një edicioni të Anglia Summer School?

 • Program tërë-ditorë (9.00 – 15.30)
 • Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me Profesorë Ndërkombëtar;
 • Climbing (Ngjitje profesionale);
 • Kayak (lundrim me barka);
 • KAMPING – Mbijetesa në natyrë;
 • Aktivitete të cilat zhvillojnë aftësitë sociale të fëmijut;
 • Mëngjes i lehtë, drekë të shëndetshme, dhe pije gjatë drekës në shkollë;
 • Maica, qanta, shisha e ujit dhe të gjitha materialet shkollore;
 • Certifikatë për pjesëmarrje nga Anglia Academy Kosovo.

Apliko për Anglia Summer School 2020 në qytetin tënd:

06-10 Korrik – PRISHTINA 1
06-10 Korrik – FERIZAJ 1
13-17 Korrik – PRIZREN
20-24 Korrik – GJILAN
27-31 Korrik – PRISHTINA 2
27-31 Korrik – FERIZAJ 2
3-7 Gusht – PRISHTINA 3
3-7 Gusht – FERIZAJ 3
10-14 Gusht – MITROVICA
17-21 Gusht – PEJA
24-28 Gusht – PRISHTINA 4
24-28 Gusht – FERIZAJ 4

Agjenda më poshtë është një shembull i programit të detajuar ditor të shkollës verore Anglia. Agjenda do të pësojë ndryshime në vazhdim ndërsa agjenda finale do të përcjellet në email-at e të gjithë të regjistruarve.

Transporti organizohet vetëm në qytetin e Prishtinës dhe Ferizajit. Shpenzimet për transport jane 20€/javë.

Vërejtje: Zbritja 10% nuk aplikohet në cmimet e zbritura për ish-pjesëmarrësitë!