Anglia Summer School 2020

A JENI GATI TË PËRJETONI AVENTURËN MË TË BUKUR KËTË VERË?

Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Për 15 vite me rradhë kemi transformuar jetën e mbi 6500 fëmijëve përmes Shkollave Verore në Kosovë dhe jashtë vendit!

 

 • 7 Qytete të Kosovës
 • Për fëmijë 5-17 vjeҫ
0
Programi veror më i pëlqyer nga prindërit dhe fëmijët në Kosovë
0
vite përvojë
0
Fëmijë pjesëmarrës

Çka përfshihet brenda një edicioni të Anglia Summer School?

 • Program tërë-ditorë (9.00 – 15.30)
 • Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me Profesorë Ndërkombëtar
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Kayak;
 • KAMPING – Mbijetesa në natyrë;
 • Klasë profesionale e notit;
 • Mëngjes i lehtë, drekë të shëndetshme, dhe pije gjatë drekës në shkollë;
 • Maica, qanta, shisha e ujit dhe të gjitha materialet shkollore;
 • Certifikatë për pjesëmarrje nga Anglia Academy Kosovo

Apliko për Anglia Summer School 2020 në qytetin tënd:

29 Qershor. – 03 Korrik – PRISHTINA 1 
06-10 Korrik – PRISHTINA 2
06-10 Korrik – FERIZAJ
13-17 Korrik – PRIZREN
20-24 Korrik – GJILAN
27-31 Korrik – GJAKOVA
3 -7 Gusht – PRISHTINA 3
10-14 Gusht – MITROVICA
17-21 Gusht – PEJA
24-28 Gusht – PRISHTINA 4

Për femijë nga e gjithë Kosova! 10-17 vjec!

 Gusht 2020

 • 5 ditë vendosje/kamping në villat në Parkun e Germisë;
 • Mengjesi, dreka dhe darka
 • Mbijetesa në natyrë
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Lojra në natyrë
 • Shigjetari
 • Histori rreth zjarrit në mbrëmje
 • BBQ

Shpenzimet për Shkollën Verore në qytetin tuaj perfshijnë shumën prej 89euro për një javë!
*69euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

Shpenzimet për Kampin Veror përfshijnë shumën prej 129euro.
*109euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

*10% Zbritje për dy apo më shumë fëmijë nga një familje!

Vërejtje: Zbritja 10% nuk aplikohet në cmimet e zbritura për ish-pjesëmarrësitë!
Transporti organizohet vetëm në qytetin e Prishtinës dhe Ferizajit. Shpenzimet për transport jane 20€.