A JENI GATI TË PËRJETONI AVENTURËN MË TË BUKUR KËTË VERË?

Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Për 14 vite me rradhë kemi transformuar jetën e mbi 5500 fëmijëve përmes Shkolla Verore në Kosovë dhe jashtë vendit!

Për fëmijë 5-17 vjec!

Anglia Summer School është programi më atraktivë veror në Kosove për fëmijë të moshave 5-17 vjec nga Anglia Academy. Qëllimi i #AngliaSummerSchool është gjuha angleze permes aktiviteteve praktike dhe ne levizje.

Çka përfshihet brenda një edicioni të Anglia Summer School?

 • Program tërë-ditorë (9.00 – 16.00)
 • Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me Profesorë Ndërkombëtar
 • Eksperimente shkencore praktike;
 • Klasa te Gatimit;
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Kayak;
 • KAMPING – Mbijetesa në natyrë;
 • Klasë profesionale e notit;
 • Drekë të shëndetshme, Mëngjes i lehtë dhe pije gjatë drekës në shkollë;
 • Maica, qanta dhe të gjitha materialet shkollore;

Certifikata ndërkombëtare nga Anglia Network Europe

Apliko për Anglia Summer School 2019 në qytetin tënd:

PRISHTINA 1 – 1-5 Korrik 2019
PRIZREN – 8-12 Korrik 2019
GJILANI – 15-19 Korrik 2019
PEJA – 22-26 Korrik 2019
PRISHTINA 2 – 29 Korrik – 2 Gusht 2019
FERIZAJ – 29 Korrik – 2 Gusht 2019
MITROVICA – 5-9 Gusht 2019
GJAKOVA – 12-16 Gusht 2019
Summer Camp ne villat ne Germi – 19-23 Gusht

Për femijë nga e gjithë Kosova! 10-17 vjec!

19-23 Gusht 2019

 • 5 ditë vendosje/kamping në villat në Parkun e Germisë;
 • Mengjesi, dreka dhe darka
 • Mbijetesa në natyrë
 • Climbing (Ngjitje profesionale)
 • Lojra në natyrë
 • Shigjetari
 • Histori rreth zjarrit në mbrëmje
 • BBQ

 

Shpenzimet për Shkollën Verore në qytetin tuaj perfshijnë shumën prej 89euro për një javë!
*69euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

Shpenzimet për Kampin Veror ne Villat në Gërmi përfshijnë shumën prej 129euro.
*109euro për ish pjesëmarrësitë në aktivitetet nga Anglia Academy!

*10% Zbritje për dy apo më shumë fëmijë nga një familje!

Vërejtje: Zbritja 10% nuk aplikohet në cmimet e zbritura për ish-pjesëmarrësitë!
Transporti organizohet vetëm në qytetin e Prishtinës. Shpenzimet për transport jane 10€.