Kurse të Gjuhës Angleze

Kurse të Gjuhës Angleze me Profesorë Ndërkombëtar

Anglia Academy Kosova sjell programin e kurseve për mësim të Gjuhës Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!
Për të gjitha moshat në të gjitha nivelet!
Materiale dhe planprogram nga Anglia Examinations England!

-Kurse të rregullta

Intenziteti: 3 herë në javë nga 90min
Klasë komunikimi/përsëritje e modulit me Profesorë Ndërkombëtar
Kohëzgjatja: 3 muaj
Cmimi: 120 EUR / Komplet Niveli

-Kurse Individuale

Kurse individuale me Profesorë lokal: 10euro/ora
Kurse individuale me Profesorë Ndërkombëtar: 15euro/ora


PËRFITONI ZBRITJE NGA OFERTAT GRUPORE DHE PER FAMILJAR

Kurset e rregullta:

2 apo më shumë anëtar nga një familje – 10euro zbritje nga cmimi per komplet nivelin
3 shokë/shoqe: 10euro zbritje nga cmimi për komplet nivelin
5 shokë/shoqe: 15euro zbritje nga cmimi për komplet nivelin

-Kurset individuale:

Plotësoni formën më poshtë për regjistrim në kurset e Gjuhës Angleze!