Rreth nesh

Rreth Anglia Academy

Anglia Academy është programi numër një ndërkombëtar në Kosovë i cili promovon mësimin e Gjuhës Angleze në mënyra të ndryshme. Anglia Academy është pjesë e grupit Anglia Examinations në Angli që nga viti 2005, organizatë e cila përkrah mësimin e Gjuhës Angleze si gjuhë jo zyrtare në më shumë se 46 shtete të botës.

Qka ofron Anglia Academy në Kosovë?

  • Mësim joformal të Gjuhës angleze përmes Anglia Summer School, Weekend, Winter dhe Spring School (për moshat 5-17 vjec)
  • Mësim joformal të Gjuhës angleze në Shkollat Ndërkombëtare Verore në vende të ndryshme të Evropës (për moshat 5-18 vjec)
  • Kurse të Gjuhës Angleze me Profesorë Nderkombtar (Për të gjitha moshat në 10 nivele)
  • Ҫertifikim Ndërkombëtar të Gjuhës Angleze nga Anglia Examinations (Për të gjitha moshat)
  • Kualifikim Ndërkombëtar për Mësimdhënës të Gjuhës Angleze
  • Trajnime për Mësimdhënës të Gjuhës Angleze me metodën Tandem – klasa në Skype me Profesorë nga Anglia dhe Holanda, të certifikuar nga Anglia Examinations