ENGLISH IN ACTION!

MATERIALE DHE PLANPROGRAM NGA ANGLIA EXAMINATIONS

PROFESORË NDËRKOMBËTAR

ҪERTIFIKIM NDËRKOMBËTAR I GJUHËS ANGLEZE

TË ARRITURAT

Prindër dhe fëmijë të kënaqur
vende të botës
qytete të Kosovës
të certifikuar nga Anglia në botë

ARTIKUJT E FUNDIT NGA BLOGU

26
Maj
10% zbritje në të gjitha regjistrimet deri më datë 30 Maj 2020

Aventura më e bukur e këtij viti po vjen në qytetin tënd!  Mësim i gjuhës angleze me Profesorë Ndërkombëtar! Për fëmijë 5-17 vjec!7 Qytete të Kosovës! 10% ZBRITJE për të gjitha regjistrimet deri me datë 30 Maj 2020! #Regjistrohu tani dhe #rrinshpi deri në fillim të shkollës verore. Kliko këtu për informata dhe për regjistrim: https://bit.ly/2zOZm3S

11
Maj
Summer School Internship – English Teaching Assistant 2021

Job Summary Are you interested to gain experience in Teaching English and working with children aged 5 to 17 years old? We are looking for enthusiastic and energetic people who want to make our English Summer Schools and Camps more fun. Details of Position Tasks and responsibilitieso Attend the Summer School Staff Training/Meetings before the […]

07
Maj
10% zbritje në të gjitha regjistrimet deri më datë 30 Maj 2020

Aventura më e bukur e këtij viti po vjen në qytetin tënd!  Mësim i gjuhës angleze me Profesorë Ndërkombëtar! Për fëmijë 5-17 vjec!7 Qytete të Kosovës! 10% ZBRITJE për të gjitha regjistrimet deri me datë 30 Maj 2020! #Regjistrohu tani dhe #rrinshpi deri në fillim të shkollës verore. Kliko këtu për informata dhe për regjistrim: https://bit.ly/2WvrSiU

DO TË MËSOSH

BËHUNI PJESË E PROGRAMIT NUMËR 1 NË KOSOVË PËR MËSIM TË GJUHËS ANGLEZE