A JENI GATI TË PËRJETONI AVENTURËN MË TË BUKUR KËTË VERË?

Komunikim vetëm në Gjuhën Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!

Për 14 vite me rradhë kemi transformuar jetën e mbi 5500 fëmijëve përmes Shkolla Verore në Kosovë dhe jashtë vendit!

Për fëmijë 5-17 vjec!

Anglia Summer School është programi më atraktivë veror në Kosove për fëmijë të moshave 5-17 vjec nga Anglia Academy. Qëllimi i #AngliaSummerSchool është gjuha angleze permes aktiviteteve praktike dhe ne levizje.