Kurse të Gjuhës Angleze

Kurse të Gjuhës Angleze me Profesorë Ndërkombëtar

Anglia Academy Kosova sjell programin e kurseve për mësim të Gjuhës Angleze me PROFESORË NDËRKOMBËTAR!


Materiale dhe planprogram nga Anglia Examinations England!

 
 

Kurse të rregullta

Intenziteti: 3 herë në javë nga 90min
Klasë komunikimi/përsëritje e modulit me Profesorë Ndërkombëtar
Kohëzgjatja: 3 muaj
Cmimi: 120 EUR / Komplet niveli

Kurse Individuale

Kurse individuale me Profesorë lokal: 10euro/ora
Kurse individuale me Profesorë Ndërkombëtar: 15euro/ora

Kurs grupor i Komunikimit me Teacher Chris nga Anglia 

Grup i vogël : 4-6 persona në grup
Intenziteti: 2 herë në javë nga 90min
Kohëzgjatja: 4 javë
Cmimi: 69 EUR / Komplet kursi
Nivelet: B1+, B2, C1

Kurs individual i komunikimit me Teacher Chris nga Anglia (Business Speaking Classes)

Kohëzgjatja: 12hr / 4 javë 
Cmimi: 109 EUR / Komplet kursi 
Kohëzgjatja: 18hr / 6 javë 
Cmimi: 139 EUR / Komplet kursi 
Kursi individual i komunikimit (4 javë) + Certifikim ndërkombëtar të Gjuhës Angleze – 169euro 

Nivelet: B1+, B2, C1
Program i personalizuar i zhvillimit të aftësive të komunikimit ne bazë të nevojës dhe kërkesës së kandidatit

OFERTA ME ZBRITJE

Kurset e rregullta:

2 apo më shumë anëtar nga një familje – 10euro zbritje nga cmimi per komplet nivelin
3 shokë/shoqe: 10euro zbritje nga cmimi për komplet nivelin
5 shokë/shoqe: 15euro zbritje nga cmimi për komplet nivelin

Kurset individuale:

Paguaj komplet nivelin dhe përfito 10% zbritje nga totali!
Kurse individuale me 2 persona (shok, shoqe, vëlla, motër) – 20% ZBRITJE