BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

BËHUNI PJESË E AVENTURËS MË TË PAHARRUAR KËTË VERE

ANGLIA ACADEMY

Anglia Academy Summer School

Anglia Summer School për 15 vite me rradhë ka transformuar jetën e mijëra fëmijëve përmes mësimit joformal të Gjuhës Angleze me profesorë nderkombëtar. Suksesi i programit tonë bazohet në aplikimin e kurrikulës në mësim të personalizuar për secilin fëmijë. Që nga 2006, si shkolla verore nr. 1 në vend, programi ynë ka fucizuar fëmijët të flasin dhe ëndërrojnë në gjuhën angleze përmes lojërave dhe aktiviteve jo formale. Përmes programit tonë, fëmijet kanë zhvilluar shkathtësitë e zgjidhjes së problemeve, programi ka treguar ndikim pozitiv në mirëqenien psiko-sociale te fëmijët, vetbesim, zhvillimin e shkathtësive të komunikimit, kreativitet, punën në grup, dhe bashkë-jetesën me natyrën.

Për fëmijë 4 -17 vjec

7 Qytete të Kosovës

15 vite Përvojë

6700 Fëmijë Pjesëmarrës

130 Mësues Ndërkombëtar

15 vite Përvojë

6700 Fëmijë Pjesëmarrës

130 Mësues Ndërkombëtar

DATAT & QYTETET 2021

Prishtina/Ferizaj - 5-9 Korrik
Prishtina/Ferizaj 12-16 Korrik
Gjilan / Prizren - 19-23 Korrik
Prishtina/Ferizaj - 26-30 Korrik
Prishtina/Ferizaj - 2-6 Gusht
Mitrovica - 9-13 Gusht
Prishtina/Ferizaj - 23-27 Gusht

89478865_3341164042577313_7794059577045024768_n
Ne u mësojmë fëmijëve se të MËSUARIT mund të jetë ARGËTUES!
Mësimet tona janë argëtuese, atraktive dhe gjithëpërfshirëse. Shkolla jonë verore përqendrohet në 'të mësuarit përmes të bërit' dhe mësuesit tanë me përvojë dhe të kualifikuar janë të apasionuar pas dhënies së mësimeve motivuese, interesante dhe frymëzuese.
116717803_3283013681765414_1438394157235443109_o
Ne u mësojmë fëmijëve shkathtësi për jetë dhe ua zhvillojmë vetbesimin!
Programi ynë u jep mundësinë fëmijëve të zhvillojnë aftësitë sociale dhe të fitojnë vetbesim duke u përballur me situata të ndryshme, nga lundrimi me barka, ngjitja profesionale e deri tek mbijetesa në natyrë. Cdo ditë në shkollën tonë verore është shumë argëtuese dhe fëmijët kënaqen aq shumë saqë asnjë moment nuk arrijnë të kuptojnë se ata po mësojnë gjatë gjithë kohës dhe po zhvillojnë aftësi të domosdoshme për jetë.
67388690_2464103320323125_7567721298831343616_o
Ne u mësojmë fëmijëve se NATYRA është gjëja më e RËNDËSISHME që kemi!
Programi ynë ka një mision shumë të rëndësishëm! Të mësojë fëmijët të bashkjetojnë me natyrën, t’a duan atë, dhe të kujdesen për të. Aktivitetet tona kanë për qëllim të mësojnë fëmijët se NATYRA është gjëja më e rëdësishme që kemi në jetën në tokë.

Ofertat dhe Çmimet

Zbritjet

 • €20 ZBRITJE PËR FËMIJËT QË KANË QENË MË PARË
 • GRUP 5 E MË SHUMË SHOKË/FAMILJARË 10% ZBRITJE PËR SECILIN FËMIJË
 • 10% ZBRITJE PËR DIASPORËN
 • *FËMIJU MUND TË JETË PËRFITUES I VETËM NJË ZBRITJE
Apliko tani

PRISHTINA/FERIZAJ

99

 • DY JAVË €169
 • TRE JAVË €249
 • KATËR JAVË €319
 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje
 • Transporti ofrohet në vlerë prej 20 euro në javë
Apliko tani

PRIZREN/MITROVICË/GJILAN

89

 • 10% zbritje për 2 apo më shumë fëmijë nga një familje
Apliko tani

PAGUAJ ME

CASH/KARTELË – TRANSFER BANKAR - KREDIT KARTELË STARCARD

PAGESAT ME KREDIT KARTELË MUND TË BËHEN DERI ME 4 KËSTE (+ 5% shpenzime administrative)

TË GJITHA PAGESAT DUHET TË REALIZOHEN JO MË VONË SE 7 DITË PARA FILLIMIT TË SHKOLLËS VERORE

Kontakti

 • Adresa: Qafa, Prishtina
 • Tel: +383 (0)49 234 345
 • Email: summerschool@angliaacademy.com
 • Instagram: angliaacademy_kosovo
 • Facebook: AngliaSummerSchoolKosovo

Chris Wilson                                                                 Sally Verdaasdonk                                          Carl Coupet